Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Netflix. Πιο αντίχριστοι δεν γίνεται... Messiah: Χαμός με τον Μεσσία του Netflix πριν καν κυκλοφορήσει

σχόλιο Γ.Θ : Μετά την σειρά "lusifer" (εωσφόρος), το σατανικό κανάλι με έδρα φυσικά τις ΗΠΑ, κυκλοφορεί το επόμενο ανοσιούργημα έτσι για να συνηθίζουμε και να εξοικειωνόμαστε με τον αντίχριστο.
Αδέρφια, ούτε ένα ευρώ στους διαφημιστές του σατανά. Καμία συνδρομή στο Netflix. Μην γίνουμε συμπαραγωγοί στα βδελύγματα που δημιουργεί.
Και κάτι άλλο... πείτε με υπερβολικό αλλά αν φανείτε περίεργοι και παρακολουθήσετε το εν λόγω ανοσιούργημα, έστω και λίγο θα σας θαμπώσει και χωρίς να το καταλάβετε θα σας επηρεάσει. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τις ψυχές για το μια περιέργεια...

Απειλές και έντονες αντιδράσεις στα social media

Μία νέα σειρά του Netflix έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους συνδρομητές, οι οποίες διατυπώνονται ήδη στα social media επειδή αυτή την εβδομάδα βρήκε το trailer. Πρόκειται για το Messiah, στο οποίο ο κεντρικός πρωταγωνιστής ισχυρίζεται πως είναι ο γιος του Θεού.

Ο Messiah εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή και η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ακούγεται ότι ένας άνθρωπος στη Μέση Ανατολή κάνει θαύματα, ξεσπά διαμάχη σχετικά με το αν πρόκειται για τον πραγματικό Μεσσία (Messiah) ή για απατεώνα.

Η Michelle Monaghan (από το True Detective) υποδύεται μία πράκτορα της CIA που θα αναλάβει να ερευνήσει την περίπτωση του Al Massih ad-Dajjal που ισχυρίζεται πως έχει θεϊκή καταγωγή. Ο Dajjal εμφανίζεται στις ΗΠΑ και αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς. Ποιος είναι στην πραγματικότητα;

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι βασικές πληροφορίες της σειράς, η αλήθεια είναι όμως ότι το Netflix δέχεται ήδη πολλά παράπονα από συνδρομητές και μάλιστα από διαφορετικές θρησκείες και για διαφορετικούς λόγους. Άλλοι κάνουν λόγο περί ασέβειας, ενώ άλλοι έχουν τρομάξει λέγοντας ότι είναι πολύ ρεαλιστική η απεικόνιση και ίσως η σειρά προβλέπει γεγονότα (!). Το όνομα του κεντρικού ήρωα Al Massih al-Dajjal αν μεταφραστεί στα αραβικά σημαίνει Αντίχριστος ή ψεύτικος Μεσσίας και δεν είναι λίγοι και εκείνοι που φωνάζουν στο Netflix επειδή θεωρούν ότι το όνομα είναι spoiler για τη σειρά!

πηγή
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/