Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Είναι αλήθεια; 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι αφήνουν το Ισλάμ και γίνονται χριστιανοί κάθε χρόνο στην Ινδονησία! (video)

Εικόνα από βίντεο που έφτιαξαν μουσουλμάνοι στην Ινδονησία για ενημερώσουν για τον κίνδυνο από την ραγδαία εξάπλωση του χριστιανισμού στην πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου


Ανάμεσα σε όλες τις ειδήσεις που μιλάνε για την άνοδο του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο, υπάρχει και μία είδηση που δεν έχετε ακούσει ποτέ: Στην Ινδονησία, την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα (πληθυσμός: 248.216.193 κάτοικοι) - 2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι φεύγουν από το Ισλάμ και ασπάζονται τον χριστιανισμό κάθε χρόνο! Σωστά. Αυτό σημαίνει ότι γίνονται νέοι χριστιανοί κάθε 15 δευτερόλεπτα. Με το ρυθμό αυτό, η Ινδονησία θα είναι ως επί το πλείστον χριστιανική μέχρι το 2035.


Μερικοί μουσουλμάνοι ανησυχούν τόσο για αυτό το φαινόμενο που δημιούργησαν ένα βίντεο στο YouTube για να προειδοποιήσουν τους μουσουλμάνους για αυτήν την «απειλή» και προσπαθούν να μαζέψουν 2.000.000 δολάρια για να ξεκινήσουν ένα τηλεοπτικό σταθμό που στόχο θα έχει η μουσουλμανική νεολαία να κρατηθεί στο Ισλάμ.


Το βίντεο ονομάζεται "Save Maryam" (Σώστε την Μαριάμ) και απεικονίζει μια νεαρή έφηβη που ονομάζεται Maryam η οποία εκπροσωπεί όλους τους απογοητευμένους μουσουλμάνους νέους και νέες που ανταποκρίθηκαν σε προσκλήσεις σε χριστιανικές εκδηλώσεις ή κάποιος τους έδωσε ένα φυλλάδιο που λέει "Ο Ιησούς σε αγαπά". Παρακολουθήστε το βίντεο μόνοι σας αν δεν πιστεύετε.


Στο τέλος προτρέπει τους μουσουλμάνους να σταματήσουν αυτή την τάση, προειδοποιώντας άλλους μουσουλμάνους για την απειλή αυτή με το να προωθήσουν το βίντεο στα social media.


Δείτε το βίντεο:Υπάρχουν βέβαια, άλλα βίντεο στο YouTube που απομυθοποιούν αυτό το βίντεο και τα οποία χρησιμοποιούν στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης τα οποία δείχνουν μεν αύξηση του Χριστιανισμού στην Ινδονησία, αλλά με βραδύτερο ρυθμό και ότι σκοπός των δημιουργών του βίντεο ήταν να μαζέψουν λεφτά. Μπορεί ωστόσο, η ισλαμική κυβέρνηση να έχει κίνητρο να προβαίνει σε δηλώσεις για το μέγεθος του χριστιανικού πληθυσμού.


Πρόσφατα, ένας Ινδονήσιος πάστορας που επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσε στον Steve Strang, εκδότη του ‘Charisma’, ότι η εκκλησία της Ινδονησίας αυξάνεται παρά τις διώξεις, καθώς υπάρχουν εκκλησίες που έχουν καεί και μερικοί Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί.


«Ο μουσουλμάνος δεν έχει καμία απάντηση για τη ζωή τους και είναι πολύ στενοχωρημένοι, γιατί η ζωή είναι τόσο δύσκολη," είπε. "Η θρησκεία τους δεν έχει καμία απάντηση. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι τόσο μοναχικοί που θα κάτσουν να παρακολουθήσουν ένα χριστιανικό πρόγραμμα και μετά κάποιος χριστιανός θα τους φέρει στη χριστιανική κοινότητα»