Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Κάθε 5 λεπτά οι τζιχαντιστές δολοφονούν και έναν χριστιανό στη Μέση Ανατολή


Ένας χριστιανός δολοφονείται κάθε πέντε λεπτά για την πίστη του στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής από το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τζιχαντιστικές ομάδες.
Οι χριστιανοί βασανίζονται, εξευτελίζονται και συνήθως έχουν να επιλέξουν μεταξύ σφαγής ή να εξισλαμιστούν, σύμφωνα με έκθεση του Christian Freedom International.
Πολλοί χριστιανοί που αρνήθηκαν τον εξισλαμισμό σταυρώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν, σύμφωνα με την ίδια έκθεση.

Στην έρευνα αυτή αναφέρεται επίσης ότι περισσότεροι από 200 εκ. χριστιανοί σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν διώξεις σε 105 συνολικά χώρες, κάνοντας τον χριστιανισμό ακόμα και σήμερα μια «επικίνδυνη» θρησκεία για τους οπαδούς της.
Ο ίδιος οργανισμός επισημαίνει ότι στον 20ο και 21ο αιώνα μαρτύρησαν περισσότεροι χριστιανοί από ό,τι τους προηγούμενους 19 αιώνες μαζί.
Ο πρόεδρος αυτής της ομάδας που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των χριστιανών, ο Τζιμ Γιάκομπσον (Jim Jacobson), δήλωσε χαρακτηριστικά σε αμερικανικά Μέσα: «Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τις εκκλησίες ως αίθουσες βασανιστηρίων, στις οποίες πιέζει τους χριστιανούς να διαλέξουν μεταξύ του να αλλαξοπιστήσουν ή να πεθάνουν».
«Το Ισλαμικό Κράτος επίσης αφαιρεί από τόπους χριστιανικής λατρείας αρχαία κειμήλια, εικόνες, έργα τέχνης και στη συνέχεια τα πουλά λαθραία σε πλούσιους συλλέκτες στη Δύση. Από τα έσοδα αυτής της ιεροσυλίας χρηματοδοτεί τον πόλεμό του».
Να σημειώσουμε εδώ ότι το Ισλαμικό Κράτος ομοίως πράττει και με τις αρχαιότητες.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγάγει εκατοντάδες Ασσύριους Χριστιανούς από τις περιοχές που μαίνεται ο τζιχαντιστικός πόλεμος μέσα στο 2015.  Μεταξύ των αιχμαλώτων είναι πολλές γυναίκες και παιδιά.
http://lithosfotos.blogspot.gr