Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

«Χείμαρρος» ο Φραγκούλης Φράγκος σε ομιλία του: «Η Ευρώπη κινδυνεύει από ισλαμοποίηση – Στην Τουρκία υπάρχουν χιλιάδες κρυπτοχριστιανοί, πιθανότατα και στον Στρατό»

«Χείμαρρος» ήταν στην ομιλία του ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, με θέμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία και στις σχέσεις της με την Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φ. Φράγκος κλήθηκε να απαντήσει απο το αν προτίθεται να ηγηθεί πολιτικής κίνησης ως την άποψη του για τον θεσμό των ΕΠ.ΟΠ.

Σε ότι αφορά τους ΕΠ.ΟΠ. όπως μας ενημερώνει το armynow, είπε πως η πρόταση του όταν γινόταν ο σχεδιασμός του θεσμού ήταν να επεκταθεί η θητεία κατα 6 μήνες με την πληρωμή κατώτατου μισθού ώστε οι στρατιώτες να απολύονται με κάποια χρήματα στην τσέπη και η ενίσχυση του στρατού με υπαξιωματικούς μέσω των σχολών υπαξιωματικών.

Για την θητεία πάντως φάνηκε να διαφωνεί με την υποχρεωτική στράτευση στα 18 αφού η χώρα χρειάζεται και επιστήμονες όπως είπε που μπορούν να προσφέρουν και στο στράτευμα οταν καταταγούν όπως έκαναν επι των ημερών του στρατεύσιμοι που με την βοήθεια ακαδημαικών ολοκλήρωσαν μελέτες για τεχνικά έργα που αλλιώς θα κόστιζαν πανάκριβα .

Ο ίδιος απάντησε και σε πιο πρακτικά ερωτήματα σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν για παράδειγμα οι προτάσεις του για ενίσχυση των ζευγαριών που κάνουν παιδιά προτείνοντας την θέσπιση ενός μικρού φόρου επι των προιόντων που εισάγονται και δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Στο κύριο θέμα της ομιλίας του ο στρατηγός ε.α. Φ. Φράγκος στάθηκε στα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της γειτονικής χώρας και τις απειλές που αντιμετωπίζει εκ των εσω χωρίς να παραλείψει την κριτική στην συνεχή επιθετικότητα της γειτονικής χώρας που αμφισβητεί διαρκώς κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Παράλληλα μίλησε για κρυπτοχριστιανούς που υπάρχουν στην Τουρκία, πιθανότατα και στον Στρατό αλλά και για την απειλή της ισλαμοποίησης της Ευρώπης.

Ο ίδιος πάντως έδειξε να πιστεύει πως χρειάζεται να υπάρξει μια άλλη στάση στο πως αντιμετωπίζονται τα ελληνοτουρκικά και «κάρφωσε» χωρίς να εξαιρεί κανέναν, όσους κάνουν προβλέψεις και παριστάνουν τους προφήτες, όπως είπε, για το μέλλον της Τουρκίας σημειώνοντας πως αυτα είναι παρακινδυνευμένα πράγματα.

Ο Στρατηγός δεν παρέλειψε να «καρφώσει» και όσους είναι πολιτικοί νάνοι με μεγάλη σκιά ενώ όλοι γέλασαν όταν σε άλλο σημείο της ομιλάς του τόνισε πως η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι το ίδιο νησί.

Ο κύριος Φ. Φραγκούλης είναι από αυτούς που δεν φοβάται να λέει την αλήθεια και κατακεραυνώνει όλους όσοι προσπαθούν να διαλύσουν τον Εθνικό Ιστό.

πηγή