Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Πανστρατιά από το Νότο έως το Βορρά για την Μακεδονία

Κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την κυβέρνηση ως εκτρωματικό μόρφωμα από γεννησιμιού του και πιθανόν δεν έχουν άδικο, όταν στη θέση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού βρίσκεται μία μετάλλαξη του γνωστού και μη εξαιρετέου Εφιάλτη.
Εκείνου του τύπου που πούλησε τον Λεωνίδα για τα φράγκα. Ο μεν Λεωνίδας πέθανε για την πατρίδα, ο δε εφιάλτης πούλησε την πατρίδα, αλλά δεν την σκότωσε, γιατί οι πραγματικοί Έλληνες, όχι οι άθεοι, ελληνόφωνοι κάτοικοι του Μαξίμου, ήταν απλώς παλικάρια. Πολλοί δοσίλογοι ζήλεψαν την αίγλη του Εφιάλτη και θέλησαν να ολοκληρώσουν το έργο του, αλλά πάντα βρισκόταν και κάποιο παλικάρι που τους χάλαγε τα σχέδια.
Μέχρι που ήρθε το σήμερα, ένα σήμερα που η προπαγάνδα των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε. κατάφερε να το μετατρέψει σ’ ένα βούρκο ελευθεριότητας και σοδομικής δυσωδίας. Και εκεί που όλα φαίνεται ότι έχουν τελειώσει, κάποιοι «κουζουλοί» βγήκαν μπροστάρηδες για να σταματήσουν τον κατήφορο και τον ξεπεσμό. 

Και οι «κουζουλοί» δεν είναι δέκα ή εκατό αλλά εκατοντάδες χιλιάδες. Αυτοί, οι απόγονοι του Περικλή και του Μέγα Αλεξάνδρου, του Βατάτζη και του Κολοκοτρώνη σιχάθηκαν την κτηνώδη εξουσιομανή απληστία των κυβερνώντων και ξεχύθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας για την Μακεδονία, φωνάζοντας για Ελλάδα και ελευθερία.
Μπροστά στον παλλαϊκό ξεσηκωμό που είναι για μία ακόμη φορά έτοιμος να ξεφτιλίσει τα πολιτικά ανδρείκελα του τόπου μας, ο Σύλλογος Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών είναι αλληλέγγυος και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις της 6ης Ιουνίου για την Μακεδονία μας. Κανείς αριστερόστροφος η δεξιόστροφος φασισμός δεν θα κάμψει τη ψυχή και την καρδιά μας!


Σύλλογος Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών