Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Το δήθεν «σήμα της Ειρήνης» είναι ένα Σατανιστικό Σύμβολο!


Στην Παλαιά Διαθήκη, μετά το τέλος του Κατακλυσμού, ο Νώε έστειλε δύο φορές (με διαφορά επτά ημερών) ένα περιστέρι από την κιβωτό του, για να διαπιστώσει εάν το νερό εξακολουθούσε να καλύπτει την επιφάνεια της γης.


Την πρώτη φορά, το περιστέρι που δεν βρήκε στεριά για να πατήσει και να αναπαυτεί, επειδή το νερό εξακολουθούσε να καλύπτει την επιφάνεια της γης, επέστρεψε στην κιβωτό. Ο Νώε, άπλωσε το χέρι του και το έβαλε πάλι μέσα.

Και αφού περίμενε επτά ημέρες, απέστειλε για δεύτερη φορά το περιστέρι από την κιβωτό. Και όταν εκείνο επανήλθε κατά το βράδυ, κρατώντας στο ράμφος του ένα κλωναράκι ελιάς, εκείνος κατάλαβε πως το νερό είχε πλέον αρχίσει να αποσύρεται από το πρόσωπο της γης, πως είχε αρχίσει να επανέρχεται η Ειρήνη και η ομαλότητα, αφού πρώτα είχε επανέλθει η Ειρήνη μεταξύ Θεού και ανθρώπων.


 

Χιλιάδες χρόνια αργότερα, κατά την Βάπτιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, το Άγιο Πνεύμα Εμφανίσθηκε Συμβολικά με την μορφή ενός αγνού λευκού περιστεριού, το Οποίο Ήρθε και Κάθισε στο Κεφάλι Του, για να Δείξει έτσι ότι η Αγνότητα, η Ειρήνη, η Ελευθερία, και γενικότερα η Ευλογία του Θεού Πατέρα, Ενυπάρχουν και Χαρακτηρίζουν τον Θεάνθρωπο Υιό, τον Αγνό, Ειρηνοποιό και Ευλογημένο Ελευθερωτή του κόσμου (αφού Ελευθέρωσε εκείνους που Τον πιστεύουν και τηρούν τις Εντολές Του από τα δεσμά της αμαρτίας), όπως επίσης Ενυπάρχουν και Χαρακτηρίζουν και το Πανάγιο Πνεύμα, αφού και τα τρία Αυτά Πρόσωπα της Αγίας Τριάδος Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ Τους.

Το λευκό περιστέρι λοιπόν (αλλά και γενικότερα το περιστέρι), αποτελεί δικαίως εδώ και πολλούς αιώνες το κατεξοχήν Σύμβολο της Ειρήνης (όπως επίσης της αγνότητας, της αθωότητας, της ακεραιότητας και της ελευθερίας), και ως τέτοιο Σύμβολο αναγνωρίζεται από όλους τους λαούς της Γης, σε σημείο μάλιστα που εάν κάποιος σκοτώσει ένα περιστέρι, να τίθεται θέμα ηθικής (στην πατρίδα μας, και όχι μόνο, απαγορεύεται δια νόμου η θανάτωση των περιστεριών).
Εκείνοι όμως που ονειρεύονται τον κόσμο μας όσο πιο σκοτεινό και εφιαλτικό και δαιμονικό θα μπορούσε να υπάρξει, εκείνοι που μάχονται σε όλα τα επίπεδα, καθημερινά και λυσσαλέα, τον Ένα και Μοναδικό Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, και φυσικά και τον Χριστιανισμό γενικότερα, αποφάσισαν περί τα μέσα του 20ου αιώνα να προσπαθήσουν να υποκαταστήσουν το παγκόσμιο αυτό Χριστιανικό Σύμβολο με ένα νέο εφεύρημά τους, ένα Σατανιστικό Σύμβολο, το οποίο και ονόμασαν «σήμα της Ειρήνης».


 


Το σήμα αυτό εικονίζει έναν Χριστιανικό Σταυρό, τοποθετημένο μέσα σε κύκλο, ο οποίος είναι γυρισμένος ανάποδα και ταυτόχρονα σπασμένος! Το μόνο πράγμα που είναι σε θέση να συμβολίζει, είναι η ειρηνική συναλληλία με τον διάβολο!

Το δήθεν αυτό «σήμα της Ειρήνης», ομοιάζει εκπληκτικά με σύμβολο που υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και που έχει σκοτεινή ιστορία, πάντα συνδεδεμένη με το κακό, σε αντίθεση με το σύμβολο του σταυρού, το οποίο σύμφωνα με αξιόπιστες ιστορικές μελέτες, όλοι οι Λαοί από την αρχαιότητα το είχαν για φυλαχτό, το χρησιμοποιούσαν δηλαδή ως σύμβολο προστασίας από το κακό. 





 

Τον 20ο αιώνα και πιο συγκεκριμένα το 1958, το δήθεν «σήμα της Ειρήνης» καθιερώθηκε από τον Άγγλο φιλόσοφο Μπέρτραντ Ράσελ (1872-1970) ως «σύμβολο της Ειρήνης», και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως σημείο αναφοράς στις διαδηλώσεις ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ και υπέρ του πυρηνικού αφοπλισμού. Καθόλου συμπτωματικά, ο ίδιος ο Μπέρτραντ Ράσελ ήταν φανατικός αντίπαλος του Χριστιανισμού.

Επίσης, ο αρχηγός και ιδρυτής της «Εκκλησίας του Σατανά» Άντον Λαβέι (1930-1997), χρησιμοποιούσε το σήμα αυτό στην αρχή των οργίων στη σατανιστική εκκλησία του Σαν Φραντζίσκο.

Εδώ αξίζει να επισημάνουμε πως το τραγούδι-ύμνος της συγκεκριμένης αυτής σατανιστικής εκκλησίας, είναι το «Hotel California» του συγκροτήματος «Eagles», και πως στο εξώφυλλο του δίσκου που περιλαμβάνεται εικονίζεται ο Άγγλος σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι (1875-1947).

Δυστυχώς, είναι τρομερό και λυπηρό ταυτόχρονα το γεγονός ότι σήμερα (το 2015), πολλοί Χριστιανοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να γνωρίζουν την ιστορία του Σατανιστικού αυτού Συμβόλου, το φορούν επάνω τους (είτε στο λαιμό, είτε στα ρούχα τους, είτε ως μπρελόκ στα κλειδιά τους, είτε οπουδήποτε αλλού), αντί να φορούν στο λαιμό τους τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το Τεράστιο αυτό όπλο κατά των δαιμόνων.

Το συγκεκριμένο άρθρο που διαβάζετε έχει ως σκοπό την ενημέρωση των απανταχού αδελφών Χριστιανών, και σας παρακαλώ θερμά να το διαδώσετε κι εσείς με τη σειρά σας όπου και όσο μπορείτε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 


https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/to-dethen-sema-tes-eirenes-einai-ena-satanistiko-symbolo