Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Μόρφου Νεόφυτος: Μήνυμα εν ζωή Αγίου προς τον Ελληνισμό για το προσφυγικό


(Απόσπασμα ομιλίας) Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος προσκεκλημένος στη Δεξαμενή Σκέψης της Ενορίας Αγίου Νικολάου Λεμεσού στις 23 Μαρτίου 2016, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με θέμα: »Ο εκ των έσω Πόλεμος και η Κατά Θεό Ειρήνη – η Ορθοδοξία στη Νέα Αταξία», έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Αναφέρθηκε στο πρόσωπο ενός Ελλαδίτη καλόγερου, Άγιου, που τους συνδέουν πολλά & που βρίσκεται εν ζωή σήμερα…, στον οποίο έχει δοθεί χάρισμα από τον Θεό, σαν & αυτό του Πορφυρίου, του Παϊσίου, του Ιακώβου & μπορεί & βλέπει….

Σε μια πρόσφατη συζήτηση τους, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, του είπε πως θα πάει να μιλήσει σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου, στην Λεμεσό & τον ρώτησε:

– Τι νομίζεις να τους πω;

Ιδού λοιπόν το μήνυμα που ζήτησε ο καλός αυτός άνθρωπος του Θεού, να το μεταφέρει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος στην ομιλία του:

– Στην αναμπουμπούλα που έρχεται, θα σκοτωθούν πολλοί Τούρκοι, είναι άνθρωποι & αυτοί, θέλω να τους δω όλους στον Παράδεισο, όλους τους ανθρώπους. Θα σκοτωθούν & μερικοί Έλληνες, αλλά ελάχιστοι!!! Μη φοβάστε τους πρόσφυγες, κάποιοι θα απορροφηθούν από την ρωμιοσύνη (ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ) & κάποιοι άλλοι από αυτούς θα φύγουν. Να βλέπατε τι ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει ξεκινήσει για την προστασία μας, υπάρχουν βέβαια & οι εγκάθετοι τζιχαντιστές που θα δημιουργήσουν προβλήματα, κάποιοι θα μαρτυρήσουν από αυτούς, όμως οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι καλοπροαίρετοι, να δείξουμε αγάπη, έτσι θα έρθει η ευλογία του Θεού…

Εσείς οι Κύπριοι & εμείς εδώ οι Ελλαδίτες εάν βλέπαμε πόσο μας φροντίζει αυτές τις μέρες & αυτούς τους μήνες που θα έρθουν η Θεοτόκος, η μητέρα του Φωτός…, όχι απλά θα την προσκυνούσαμε, αλλά θα πέφταμε πάνω στην εικόνα της και δεν θα ξεκολλούσαμε από το αίσθημα ευχαριστίας προς αυτήν που τόση αγάπη δείχνει στο γένος μας…

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Official Channel