Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ, (βίντεο), Προσοχή, σκληρές φωτογραφίες.

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Πρόσφατα στις ΗΠΑ κάποιοι άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές για να απαγορευτεί η Βίβλος από το Amazon γιατί προσβάλλει τους μη χριστιανούς.


Η καταδίωξη έρχεται. Χριστιανοί σκοτώνονται και βιάζονται καθημερινά.
Στο Ιράν, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο του Ιράν συνελήφθησαν εννιά χριστιανοί επειδή λάτρευαν το Χριστό εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων. Από την αρχή ήδη της θητείας του προέδρου του Ιράν Hassan Rouhani υπάρχουν πολλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων συμπεριλαμβανομένων
εκτελέσεων και καταπιέσεων θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων.

Στην εικόνα, Ιρανιάνοι πανηγυρίζουν για την πυρηνική συμφωνία που έκλεισε ο πρόεδρος του Ιράν Hassan Rouhani με τις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2015.
Από την άλλη έχουμε τους παγανιστές στο Μεξικό οι οποίοι σκότωσαν 13 χριστιανούς σε λιγότερο από μια μέρα στην πόλη του Guerrero μαχαιρώνοντας τους μέχρι θανάτου αφαιρώντας τους σιγά σιγά μέλη τους σώματός τους ή αποκεφαλίζοντάς τους, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την κλιμάκωση της βίας στη χώρα. Το μακελειό έγινε μόλις πριν λίγες μέρες.
Ένας άλλος παγανιστής στο Μεξικό, ο Juan Carlos Solorio Torres δολοφόνησε δύο χριστιανούς στην πόλη Μιχοακάν δένοντάς τους και κόβοντας τους το λαιμό. Φωτογραφίες έχουν βγει στη δημοσιότητα από τους Por un Michoacan Libre SDR, η οποία είναι μια μαχητική αντί-ναρκομανής ιστοσελίδα αφιερωμένη στον πόλεμο κατά των καρτέλ.
Στην εικόνα ο παγανιστής δολοφόνος των δύο άτυχων χριστιανών.

Στις παραπάνω εικόνες τα δύο θύματα.
Εκτός από αυτά έχουμε και τις διώξεις χριστιανών από τους μουσουλμάνους μέλη της Μπόκο Χαραμ οι οποίοι έσφαξαν τουλάχιστον 80 ανθρώπους σε μια σειρά επιθέσεων σε πόλεις και χωριά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Associated Press αυτό έγινε μόλις μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Νιγηρίας, Μουχαμαντού Μπουχάρι ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο στρατός του “τεχνικά» έχει νικήσει τον πόλεμο!

Συμπέρασμα: τα μεξικανικά καρτέλ είναι το ίδιο μοχθηρά με τους μουσουλμάνους τρομοκράτες και έχουν σφάξει δεκάδες χιλιάδες χριστιανούς στο Μεξικό.
Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Morning Star News:
Μουσουλμάνοι Φουλάνοι βοσκοί στη Νιγηρία αρχές Δεκεμβρίου επιτέθηκαν σε δύο νοικοκυριά και σε ένα πλήθος εκτοπισμένων ατόμων, σκοτώνοντας 15 χριστιανούς συμπεριλαμβανομένων και τρία μικρά παιδιά. Η γιαγιά τους μια 57χρονη χήρα η Rose Monday, πέθανε προσπαθώντας να τα προστατέψει. Τα δολοφονημένα μέλη άνηκαν στην εκκλησία Assemblies of God στο Hwak Kwata-Zawan.

Οι εκκλησιαστικοί ηγέτες της Νιγηρίας λένε ότι επιθέσεις από μουσουλμάνους βοσκούς σε χριστιανικές κοινότητες είναι ιερός πόλεμος του Ισλάμ προκειμένου να εξολοθρεύσει το χριστιανισμό στην περιοχή. Οι χριστιανοί αποτελούν το 51.3% του πληθυσμού της Νιγηρίας, ο πληθυσμός της οποίας είναι 158.2 εκατομμύρια, ενώ οι μουσουλμάνοι μόνο το 45% και μένουν κυρίως στο Βορρά.
Στο Μεξικό πάλι, μερικές εβδομάδες πριν, τέσσερις άνθρωποι εκ των οποίων οι δύο γυναίκες, εκτελέστηκαν με σφαίρες στην Ιγκουάλα. Ένα από τα θύματα μάλιστα το αποκεφάλισαν με ένα κομμάτι μετάλλου που υπήρχε δίπλα στα θύματα.
Παρακάτω, η εικόνα με τα τέσσερα θύματα.
Αυτά λοιπόν υποφέρουν οι Χριστιανοί, αυτή είναι η σκληρότητα την οποία υπομένουν.
‘Παλιν, λοιπόν, ωμίλησε προς αυτούς ο Ιησούς λέγων· “εγώ είμαι το φως όλου του κόσμου, εκείνος που με ακολουθεί πιστά δεν θα περιπατήση στο σκότος με άμεσον τον κίνδυνον να κρημνισθή εις τα βάραθρα, αλλά θα έχη το πνευματικόν φως που ακτινοβολείται από τον Θεόν, την πηγήν της ζωής.’ (Ιω. 8,12)

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ                                                                                                                 http://eleftheroiellines.blogspot.gr