Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

«Όταν δείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θα’ρθει...»

 

Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και άχρηστες.

Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην «σκοτεινή» εποχή που μας επιφυλάσσουν «Σατανικά» κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).

Ο Πατροκοσμάς είπε:

«΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι».

«΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε.» 

«Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στήν ‘Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη». (Άσπρη θάλασσα εννοείται η Μεσόγειος)

«Οταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στά ελληνικά νερά, τότε θάρθη».

Ο Γέρων Παϊσιος συνεχίζει:

«Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.

Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. (Ήδη το Κουρδιστάν αποτελεί πραγματικότητα, μόνο οι Τούρκοι προσποιούνται ότι δεν υπάρχει!)

Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία.(Αυτή είναι η περιβόητη προφητεία – παραλλαγή της προφητείας του Πατροκοσμά, όταν οι Τούρκοι αναμειχθούν ενάντια στα ρωσικά συμφέροντα θα το πληρώσουν «ακριβά»

«Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί.» Δυστυχώς βλέπουμε Ρώσους και Ευρωπαίους (Δυτικούς) τον έναν απέναντι από τον άλλον.

«Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί.»

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι η ώρα εκπλήρωσης των προφητειών, γιατί όπως είπε ο Πατροκοσμάς «Μετά τόν πόλεμο οι άνθρωποι θά τρέχουν μισή ώρα δρόμο, γιά νά βρίσκουν άνθρωπο καί νά τόν κάμουν αδελφό».

https://www.iellada.gr/thriskeia/otan-deite-hiliarmeno-stin-aspri-thalassa-tote-tharthei-0 

https://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/921581/otan-deite-to-xiliarmeno-stin-aspri-thalassa-tote-tha-rthei